Unija Challenge 2023

Unija Challenge 2023

Regionalno takmičenje za najbolji projektni zadatak

Unija Grupa, međunarodna računovodstvena kuća, organizuje takmičenje za studente pod nazivom „Unija Challenge 2022“.

 

U Unija Smart Accountingu uvek tragamo za kreativnim rešenjima koja pomeraju granice na polju računovodstva, savetovanja i informacionih tehnologija. Ostvarili smo brojne pomake u profesionalnim i tehničkim oblastima i uspostavili nove standarde poslovanja. Verujemo da vaš mladalački i nekonvencionalni pogled spolja imaju mogućnost da donesu sveža rešenja koja mogu biti odlična polazna tačka za nova otkrića. Ona će zasigurno biti odlična odskočna daska za vašu karijeru i, ko zna, možda nam se putevi uskoro ponovo ukrste.

Kratak uvodni sastanak na kojem se možete detaljno upoznati sa ponuđenim temama, pitati šta vas zanima, upoznati članove komisije i upoznati konkurente.

Čekamo vas 12.10.2023. godine u 12 sati u poslovnoj zgradi Unije Smart Accountig u Beogradu, na adresi Bulevar Mihajla Pupina 165 G. Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete sastanku sve neophodne informacije možete pronaći na ovoj web stranici.

Prijave su otvorene do 20. oktobra 2023. godine

Verujemo da vaš neopterećen i nekonvencionalan pogled izvana može doneti sveža rešenja koja mogu biti odlične polazne tačke za nova otkrića. Oni će zasigurno biti odlična startna pozicija za vašu karijeru. Ko zna, možda nam se putevi uskoro ponovo ukrste.

Nazad

Slične vesti

Accel Club: Praksa u finansijama

Accel Club: Praksa u finansijama

Kompanija Accel Club otvorila je konkurs za praksu u finansijama. ...
Francusko-srpska privredna komora: Tromesečna plaćena praksa

Francusko-srpska privredna komora: Tromesečna plaćena praksa

Francusko-srpska privredna komora raspisala je konkurs za tromesečnu praksu. ...
APEX: Novi ciklus praksi

APEX: Novi ciklus praksi

Kompanija APEX (bivši Sanne Group) otvorila je novi ciklus praksi. Sve o praksama saznajte ...